Alles van Zeist - Gemeente
Bekijk de agenda
< mei 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18
 
1
2
3
4
5
6
19
7
8
9
10
11
12
13
20
14
15
16
17
18
19
20
21
21
22
23
24
25
26
27
22
28
29
30
31
 
 
 

Start bouw ambitieus project ‘Aliantus Oud Seyst’

Start bouw ambitieus project ‘Aliantus Oud Seyst’
Geplaatst 12 september 2016

Primeur voor Zeist: Bouwinvest en ZorgID presenteren uniek woonzorgconcept

Graag nodigen Bouwinvest, ZorgID (VolkerWessels) en Aliantus u uit om op maandag 12 september om 16.30 aanwezig te zijn bij de feestelijke starthandeling van project Aliantus Oud Seyst. Wethouder Sander Jansen van de gemeente Zeist zal de officiële handelingen verrichten.

 

Aliantus

Aliantus is ontstaan uit de behoefte een vernieuwend, eigentijds woonzorgconcept voor ouderen te ontwikkelen. Bestaande zorggebouwen zijn vaak oud, donker en staan ver af van de reuring van de maatschappij: dat moet toch anders kunnen, aldus initiatiefnemer Carel de Vries. Samen met ZorgID ontwikkelde De Vries een vernieuwend concept waar oudere bewoners midden in het leven staan, excellente service krijgen en, indien gewenst, toegewijde zorg ontvangen. Bouwinvest Health Care Fund is de vastgoedbelegger en eigenaar van het woonzorggebouw.

Het concept

Aliantus is een nieuw, betaalbaar woonzorgconcept, waar bewoners een comfortabel appartement huren. Het wonen kan altijd gecombineerd worden met zorg, van minimaal tot intensief. Voor elke bewoner kijkt Aliantus naar de persoonlijke situatie. Aliantus is geen verpleeghuis, maar een appartementencomplex waar bewoners kunnen blijven wonen, óók als ze op oudere leeftijd een psychogeriatrische verwijzing krijgen. Ze blijven dan in hetzelfde complex, maar verhuizen naar een ander deel van het gebouw. Dit is uniek in Nederland. Initiatiefnemer Carel de Vries: ‘Centraal staat dat je moet kunnen leven zoals jij wil, wat er ook gebeurt. Je bent oud, geen patiënt. Er is in het gebouw straks 24/7 zorg, door mensen waarbij je je thuis voelt. Wij willen dat mensen hun waardigheid en zelfstandigheid behouden en met warmte en zorg omringd worden. Dat kan straks in ons schitterende nieuwe gebouw.'

Primeur voor Zeist Het eerste Aliantusgebouw komt in Zeist. Een volgende locatie in Apeldoorn staat al op de agenda. Op den duur ontwikkelt Aliantus meer locaties, verspreid over heel Nederland. Deze locaties hebben gemeen dat ze altijd op een mooie centrale plek liggen, met reuring binnen handbereik.

Alakart en Pannenkoeken Restaurant 't Jagershuys


« terug

Alakart en Pannenkoeken Restaurant 't Jagershuys
Dijnselburg Zwembad
Kasteel Kerckebosch 3.0
Mooi Zeist Indonesisch Restaurant
Beek Verhuizingen van